MindfulPresence

Individuele mindfulness training

je kunt ook kiezen voor een individueel mindfulnesstraject. Het voordeel daarvan is dat het programma kan worden aangepast aan jouw persoonlijke behoefte of problematiek. Ook kunnen de sessies gepland worden op een tijd die jou het beste uitkomt. Indien nodig kunnen we in overleg ook een aangepast programma opstellen.

De kosten zijn €795 voor 8 sessies van ongeveer 90 minuten, incl werkboek, audiotracks, en coaching tussen de sessies door (mail/telefoon)
Bij zakelijk of ZZP tarief is dit bedrag excl btw.

Mindfulness met z'n tweeën

Je kunt de training ook volgen samen met je partner, vriend(in), familielid of collega. Het programma kan ook dan worden aangepast qua planning en inhoud.

De kosten zijn dan €550 per persoon voor 8 sessies van ongeveer 90 minuten, incl werkboek, audiotracks, en coaching tussen de sessies door (mail/telefoon)
Bij zakelijk of ZZP tarief is dit bedrag excl btw.

Mindful Coaching

Soms kan het moeilijk zijn om op een heldere manier helemaal in het nu aanwezig te zijn, omdat er dingen spelen in je leven die je zodanig bezighouden dat je ze maar niet kunt loslaten. Dan kan het prettig zijn en duidelijkheid brengen om hierover verhelderende gesprekken te voeren met iemand tegen wie je vrijuit kunt praten.

Ook als je al een mindfulnesstraining hebt gedaan kan het soms helpen om dieper inzicht te krijgen in patronen/ gewoontes of onlusten die je weerhouden om helder te staan in de situatie die je bezighoudt.

In een coaching gesprek gaan we die patronen samen onderzoeken.
Behalve gesprekstherapie maak ik daarbij ook gebruik van lichaamswerk en van oefeningen uit de mindfulness en/of compassietrainingen.

De kosten voor een coaching sessie bedragen €60 voor een uur. Soms is 1,5 uur nodig.
Vergoeding via werkgever of zorgverzekeraar is mogelijk.

 

Praktisch

Ik geef deze individuele sessies in een rustige praktijkruimte in De Pijp in Amsterdam.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je het contactformulier invullen of bel 0613033881